Køletransport

Køletransport

Vi tilbyder en samlet køle- og frysetransportløsning, med konstant GPS-og temperaturovervågning. Vi bestræber os altid på at sikre at varerenes kvalitet bliver opretholdt under hele transporten.

Med over 70 års erfaring forstår vi , hvilken afgørende rolle vi spiller for vores kunder. Vi stræber derfor efter at arbejde problemfrit med vores kunder. Svend E. Sørensen er altid indstillet på en åben dialog og vil gøre os umage for at opfylde netop jeres ønskede behov.

Hvad kan vi?

Vi er professionelle

Med mere end 70 års erfaring med køletransporter i hele Europa med bl.a. transport af blomster, fisk, kød og andre kølevarer er vi i stand til at løse hvilken som helst opgave. Vi ønsker altid at have en åben dialog med vores kunder om deres behov.

Køleovervågning

Med konstant temperaturovervågning sørger vi for at godset forbliver intakt under heletransporten. Skulle temperaturen pludselig opstå en afvigelse under transporten bliver vi informeret og videregiver dette til vore kunder. Vi sikre derved at de transportede varer forbliver intakte under transporten.

Gps-Tracking

Vi er i stand til at følge vores trailere 24/7. Med få klik kan vi lokkalisere godset og videregive dette til kunden. Vi kan derfor altid give kunden den nøjagtige lokation på godset.

Fødevaregodkente trailere

Alle vores trailere lever op til fødevarestyrelsens FRC bekendtgørelse. Dette betyder at vores trailere er i stand til at transportere fødevarer på lovlig vis. Endvidere opretholder vi standarten på vores trailere med vores 4 års regel dvs. vores trailere bliver udskiftet efter hvert 4 år, for at forhindre nedbrud og sikre kvaliteten under transporten.

Vores samlede løsning

Vi er i stand til at tilbyde den totale transportløsning.

  • Transport fra læssested
  • Lageropbevaring af gods
  • Sortering og plukning af varer
  • Distribution til hele Europa

Not sure which solution fits you business needs?